top of page

Morgen nationale conferentie rond 'Circulaire Economie' (gratis inschrijven)

De circulaire economie is een onmisbare hefboom om de klimaatdoelstellingen, zoals de Europese Green Deal te halen. En biedt tegelijk een antwoord op ingrijpende economische uitdagingen. Denk maar aan de stijgende grondstofprijzen die het concurrentievermogen en de bevoorradingszekerheid van onze grondstofintensieve economie ondermijnen.

Op de nationale conferentie maken we duidelijk hoever we vandaag al staan en waar we nog extra inspanningen moeten leveren om onze Belgische koppositie (en ons concurrentievoordeel) tegen 2030 te consolideren.


Het Verbond van Belgische Ondernemingen bundelde, samen met de sectorfederaties, de circulaire opportuniteiten in de ‘Visie circulaire economie 2030’. Benieuwd naar de ambities en het groeipad? Laat u inspireren door experten, academici en pionierende ondernemers tijdens onze Nationale Conferentie Circulaire Economie. En ontdek hoe de politici van plan zijn om de transitie naar een circulaire toekomst te versnellen.


Kortom, laat uw stem horen in ons debat over de opportuniteiten, obstakels en uitdagingen om België ook in 2030 op de kaart te zetten als hotspot van de circulaire economie.


Afspraak morgen 30 november 2021 om 15u, op het gratis online event!


Inschrijven is gratis, maar noodzakelijk. De onlinedeelnemers ontvangen een e-mail met een link waarmee ze kunnen inloggen vanaf 14.45 u.21 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page