top of page

Gratis Webinar - ISO 14091 - Risico's klimaatverandering

ISO 14091:2021 is een ‘splinternieuwe’ norm die richtlijnen geeft om risico’s te beoordelen en geeft een basis voor planning, implementatie, controle en evaluatie van een risicoanalyse voor klimaatverandering voor elk type organisatie.


ISO 14091 "Aanpassing aan klimaatverandering - Richtlijnen voor kwetsbaarheid, effecten en risicobeoordeling" helpt organisaties dus de effecten van klimaatverandering te beoordelen en een risicobeoordeling te ontwikkelen en uit te voeren waarmee de huidige en toekomstige risico's van klimaatverandering kunnen worden geëvalueerd in een brede context.


Doelgroep: Wil of moet je als organisatie de klimaatrisico's in kaart brengen en daarover rapporteren. Veel organisaties worstelen met die vraag hoe zo'n klimaatrisico analyse opgestart moet worden. Dit webinar is bedoeld voor alle professionals die aan de slag willen met duurzaamheid en/of een strategisch duurzaamheidsplan willen ontwikkelen op maat van hun organisatie. CSR professionals en duurzaamheidverantwoordelijken (CSR, HR, HSEQ, Audit, etc.) maar ook bedrijfsleiders en leidinggevenden (CEO, directors,…) zijn welkom op deze sessie.


lnhoud: Tijdens deze gratis infosessie met Q&A, ontvang je alle informatie die je als organisatie verder helpt om betere beslissingen te nemen en klimaat gerelateerde rapportages uit te voeren want al te vaak wordt bij het aanpakken van dit onderwerp nog veel zelf bedacht en uitgevonden.


Waar & wanneer: Dinsdag 19 oktober 2021, online webinar.


Duur: 1 uur, van 10u30 tot 11u30.


Prijs: Gratis online sessie (Webinar) met mogelijkheid tot Q&A.

Gratis inschrijven kan hier!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page