top of page

MUCE, het MUseum voor Circulaire Economie in Antwerpen opent haar deuren

Voor Nina Maat, museumdirectrice van het pop-upmuseum MUCE, is circulaire economie niet alleen een alternatieve economie maar ook een alternatieve manier van leven. En dat willen we ze de bezoeker ook tonen, het is namelijk ook veel meer dan recyclage! MUCE laat zich leiden door de natuur, regeneratieve groei, sociale inclusie en veel meer. Kom het gewoon ontdekken van 1 tot 30 oktober 2022 in de Huidevettersstraat 55 in Antwerpen.

MUCE is het allereerste pop-up museum ter wereld over circulaire economie.

Verwacht geen witte, steriele ruimtes met artifacten uit het verleden en lange teksten vol moeilijke woorden.


Wel een plek waar gewone mensen, kunstenaars, bedrijven en onderzoeksinstituten samen komen om de samenleving van de toekomst mee vorm te geven. Kunst zorgt hier voor de vertaalslag.


"Een pop-up museum waar burgers, kunstenaars, bedrijven en kennisinstellingen samen komen om dmv kunst te tonen wat circulaire economie is!"

Je betaalt je inkom met een oude gsm of minstens 5 lege batterijen. Samen met Proximus en Bebat worden deze recycleren. Indien je dit niet meebrengt bedraagt het inkomgeld 5 euro. Bezoek "MUCE" met de trein! Koop met de NMBS-code een Discovery Ticket op nmbs.be/discovery en reis H/T naar Antwerpen-Centraal met 50% korting.

29 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page